Onafhankelijk HR advies nodig op operationeel, tactisch en strategisch vlak?

Loop je als ondernemer of directeur van een bedrijf tegen HR vraagstukken aan? Of heb je als HR Manager behoefte aan een onafhankelijke sparringpartner voor al je vragen? Het team van HR Abonnement staat voor je klaar. Je kunt bij ons terecht voor vragen over je personeelsadministratie, salarisadministratie en ziekteverzuim, maar ook voor arbeidsjuridisch advies en vragen over arbeidsomstandigheden zijn wij altijd bereikbaar.

Herken je bijvoorbeeld dit?

  • Je bedrijf groeit, je wilt meer personeel aannemen en je wilt weten wat de eerste stappen zijn die je moet zetten.
  • Er is een langdurig zieke werknemer en je weet niet precies wat je daarmee moet doen.
  • Wil je bedrijfsgroei realiseren en zoek je een sparringpartner die je advies geeft over deze groeiambitie in relatie tot de groei van je personeelsbestand?
  • Je wilt een bedrijf overnemen of fuseren met een ander bedrijf, maar je bent niet thuis in de wet- en regelgeving.
  • Vraag je jezelf af hoe je een strategische personeelsplanning maakt en wil je daar graag over sparren met iemand die verstand van zaken heeft?
  • Binnenkort voer je functioneringsgesprekken met je medewerkers en je zoekt tips en concrete handvatten om een dergelijk gesprek te voeren.
  • Je moet personeel laten gaan en hebt daarbij hulp nodig.
  • Je werknemers maken gebruik van risicovolle materialen en je wilt weten aan welke wet- en regelgeving je moet voldoen.
  • Bij al deze vraagstukken is het fijn als je een ervaren sparringpartner hebt, die met je meedenkt, flexibel is, direct antwoord kan geven op je vragen en je kan voorzien van het nodige HR advies.

Wat levert HR advies je op?

Doordat onze ervaren HR Business Partners veel kennis en kunde in huis hebben op het gebied van HR kunnen ze snel schakelen op verschillende onderwerpen. Elke klant is uniek en daarom geven we áltijd advies op maat. Samen met jou gaan we de diepte in. We luisteren naar je vraag, begrijpen je behoefte en analyseren welke oplossing het beste bij jou en je organisatie past. We werken met een ‘single point of contact’, maar hebben tevens een complementair team met ieder zijn eigen specialisme. Zo versterken we elkaar en hoef jij je geen zorgen meer te maken over HR-gerelateerde zaken.

HR advies nodig?

De HR Business Partners van HR Abonnement kunnen je over alle vraagstukken op het gebied van Human Resources adviseren. Wil je weten wat wij voor jou en je onderneming kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zetten onze kennis en kunde graag voor jouw organisatie in!